Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde kıvılcım ve tütün yangın bapsı yardımıyla özelliklerine bentlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bununla yan yana aşağıdaki kriterlere sahip olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık dâhilin yeğleme edilir.

En münasip ve kaliteli yangın bapsı fiyatları ciğerin bilirkişi kadroya malik firmamız ile iletişime geçiniz.

Her gün degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya veya değişik bir hail bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara iyi biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan ivedi hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan Yangın Çıkış Kapısı ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı hileırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page